Introductie SLS

Special Logistic Services (SLS) is de specialist in field service logistics binnen de Benelux. 75 enthousiaste medewerkers met een pro-actieve, servicegerichte en flexibele instelling richten zich op het optimaal ontzorgen van haar opdrachtgevers op logistiek vlak.

SLS beheert centrale en regionale onderdelen magazijnen van haar opdrachtgevers binnen de Benelux. SLS belevert gedurende de nacht, dezelfde dag of vroeg in de ochtend onderdelen aan service engineers o.a. in hun auto, op een SLS Pick up Drop off Point, op de klantlocatie of anderszins. SLS heeft diverse voorraadpunten in de Benelux ingericht met proces kritische onderdelen, van waaruit 24/7 onderdelen op de afgesproken tijd en locatie geleverd worden. Levering bij de engineer is nu al mogelijk binnen 45 minuten na het plaatsen van de opdracht. SLS biedt daarnaast vanuit 45 bemande en 300 onbemande locaties in de Benelux, opslag en PuDo (Pick-Up/ Drop off) concepten aan. Op de PuDo locaties kunnen onderdelen door engineers worden opgehaald, ingeleverd en desgewenst worden opgeslagen als voorraad artikel.

Vanuit de missie om mee te groeien met de ambitie van haar klant, adviseert en implementeert SLS graag passende logistieke oplossingen. Deze oplossingen helpen u bij het verlagen van uw voorraadkosten in uw onderdelen magazijn(en) en het verhogen van de productiviteit van uw buitendienst, door de toepassing van slimme logistiek van onderdelen en benodigdheden. SLS staat onder leiding van algemeen directeur Annabel Francissen. Samen met het team van SLS zoekt zij naar het beste antwoord op uw logistieke vraag.

images/btn_facebook.pngimages/btn_twitter.png
images/lng_nl.pngimages/lng_en.png