Introductie SLS

Special Logistic Services (SLS) is de specialist in service logistiek binnen de Benelux. 75 enthousiaste medewerkers met een pro-actieve, servicegerichte en flexibele instelling richten zich op het optimaal ontzorgen van haar opdrachtgevers op logistiek vlak, zodat deze zich vooral kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Zo belevert SLS ‘s nachts onderdelen aan service engineers  o.a. in hun auto en zijn er diverse voorraadpunten in de Benelux ingericht met proces kritische onderdelen, vanuit waar 24/7 onderdelen binnen afgesproken tijden op gewenste locatie geleverd worden.

SLS biedt daarnaast vanuit diverse locaties Warehousing en PUDO (Pick-Up/ Drop off) concepten aan. Op de PuDo locaties kunnen desgewenst onderdelen door engineers worden opgehaald, ingeleverd en desgewenst opgeslagen.

Vanuit de missie om mee te groeien met de ambitie van haar klant. adviseert en implementeert SLS graag passende logistieke oplossingen. Deze oplossingen helpen u bij het verlagen van uw voorraadkosten in uw onderdelen magazijn(en) en het verhogen van de productiviteit van uw buitendienst, door de toepassing van slimme logistiek van onderdelen en benodigdheden.


SLS staat onder leiding van algemeen directeur Annabel Francissen. Samen met het team van SLS zoekt zij naar het beste antwoord op uw logistieke vraag.

images/btn_facebook.pngimages/btn_twitter.png
images/lng_nl.pngimages/lng_en.png