SLS - Special Logistic Services

SLS is specialist in onderdelenlogistiek voor servicegerelateerde bedrijven binnen de Benelux. Wij zorgen voor een tijdig en efficiënt verloop van uw goederenstroom. Wij adviseren u bij het inrichten en managen van uw totale supply chain. Uw kennis en kunde combineren wij met onze jarenlange ervaring en expertise. Zo komen wij samen met u tot nieuwe concepten. Bijvoorbeeld in de vorm van een stappenplan waarin wij u begeleiden wanneer dat nodig is en loslaten wanneer u dat wilt. Of u kiest ervoor één of enkele diensten af te nemen. Alles is mogelijk.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid. Wij zijn uniek in onze proactieve opstelling naar u als klant. Niet afwachten, maar doen. Kostenbesparing en beschikbaarheid zijn belangrijke elementen in de servicelogistiek. Daar besteden wij veel aandacht aan.

Onze missie formuleren we graag zo

SLS is dé specialist in onderdelenlogistiek en servicelogistiek in de breedste zin van het woord. Wij groeien mee met de ambitie en ontwikkeling van onze relaties. Dat doen wij met gevoel voor service en een no-nonsense aanpak.

Onze visie formuleren we graag zo

SLS zal blijven innoveren om haar opdrachtgevers de beste logistieke oplossing te bieden. Hiermee garanderen we een hoge kwaliteit met een constante focus op kostenverbetering in de totale Supply Chain van onze opdrachtgevers. Dit doen we met een positieve enthousiaste adviserende rol om partnership te versterken.

images/btn_facebook.pngimages/btn_twitter.png
images/lng_nl.pngimages/lng_en.png